Testimonial Annemarie

Ik heb met veel plezier het Programma Wildfit doorlopen.  Ik dacht een gezond voedingspatroon te hebben maar heeft me veel bewuster gemaakt van voeding en wat voor je doet. 

Je leert als het ware te luisteren naar je lichaam. Het delen van ervaringen in digitale groepssessies onder de professionele begeleiding van Ronald Flitz vond ik heel leuk en hebben me geholpen gedurende het hele proces. Ups en downs, recepten en tips, werden met elkaar gedeeld.  

Ronald  coacht en steunt de groep en heeft daarnaast ook veel aandacht voor individuele situaties en vragen.  Als ervaringsdeskundige deelt hij zijn persoonlijke verhaal, weet hij je met een flinke dosis humor gemotiveerd te houden en te behoeden voor valkuilen. Ook na het afronden van programma kan je nog bij hem terecht als je hulp nodig hebt of vragen hebt. 

Ik heb in de loop van de jaren veel geprobeerd, diëten gevolgd, boeken gelezen maar Wildfit heeft me veel meer gegeven. Mijn lichaam is weer in balans en ik heb ongelooflijk veel energie.  Mijn slaapproblemen zijn verdwenen,  ik slaap weer hele nachten door. Daarnaast ben ik flink afgevallen wat ik heel graag wilde.  Het is een switch geweest naar een nieuwe lifestyle met een blijvend resultaat. Ik kan het iedereen aanraden.

Leefstijl veranderen met coach