Testimonial Danica

Zolang ik mij kan herinneren had ik last van overgewicht. Zelfs als kind al. Mijn ouders brachten mij op eigen verzoek naar diëtisten, en ook op latere leeftijd heb ik van alles geprobeerd om af te vallen maar nooit met het (langdurige) gewenste resultaat. 

Op het moment dat ik hoorde dat Ronald een groep ging coachen voor Wildfit was ik gelijk enthousiast en wilde ik graag mee doen. Ik had enigszins “vrede” gesloten met mijn dikke lijf en zat, dacht ik, goed in mijn vel maar ik wilde graag ervaren wat Wildfit voor mij zou doen, na Ronald zijn eigen succes op de voet gevolgd te hebben. 

Toen het programma begon, ben ik er 100% voor gegaan. Ik heb me aan alle veranderingen gehouden en geen enkele keer tijdens de challenge gecheat. Ik leerde dingen over voeding die ik niet wist en kwam er langzaamaan achter wat ervoor zorgde dat ik overgewicht had. De kilo’s vlogen eraf, mijn huid straalde weer, mijn nachtrust ging vooruit en ik voelde me relaxter dan ooit. Zelfs toen ik tijdens de challenge te maken kreeg met buikpijn, week ik niet af van het programma. 

Dat doorzettingsvermogen deed me beseffen dat ik in staat ben in zoveel meer dan dat ik van mijzelf dacht. Ik heb nog een aantal kilo’s te gaan maar ben er van overtuigd dat ik die er ook vanaf krijg. Ik ben heel dankbaar voor deze kans die mijn leven heeft veranderd. 

Ook wil ik langs deze weg nogmaals Ronald bedanken, voor de kans om aan het programma deel te nemen maar vooral voor zijn toewijding en steun aan mij. Voor, tijdens en na de challenge! 

Danica de groot (Danica verloor tijdens het 90 dagen programma 17,4 kilo, maar zat een aantal maanden later op -25 Kilo)

Wildfit heeft mijn relatie met voeding en met mijn eigen zelfvertrouwen hersteld.


Wildfit 90-Day Challenge review