Over mij

Mijn naam is Ronald Flitz en ik woon in Amsterdam. Ik ben sinds 10 jaar coach en trainer. Ik vind vrijheid belangrijk en daarnaast ben ik er van overtuigd dat vaardigheden en kennis belangrijk zijn, maar dat mindset uiteindelijk allesbepalend is.

Ik heb ruime ervaring in het coachen en trainen op het gebied van mindset, en heb al veel geweldige dingen gezien waar het gaat om verandering binnen mensen.

Wat ik zeker weet is dat mijn interesse voor mensen en bijdragen in hun welzijn en ontwikkeling, de grootste passie tot op heden in mijn werkende leven is. Met nooitmeerdieten.nl komen al de zaken waar ik in geloof en die ik uit ervaring heb mogen beleven samen.

Certified WildFit Coach Ronald Flitz

Voor mijn 90 day challenge

Ik hou van het (bourgondische) leven en alle zaken die dat met zich meebrengt. Ik heb gedurende de jaren wel zaken geprobeerd zoals sporten en "op mijn eten letten" of diëten, maar niets hielp blijvend. 

Mijn cholesterol waarden waren te hoog evenals mijn bloeddruk, ik had tal van andere kleine kwalen en mijn energie levels waren over het algemeen laag. 

Augustus 2019 startte ik met het 90 dagen programma kreeg al na een aantal dagen het idee dat ik eindelijk iets gevonden had wat volgens mij zinnig en nog belangrijker, vol te houden was. Zonder te veel op de inhoud van het programma in te gaan, was het voor mij een voltreffer. Vooral de combi tussen mindset, kennis, lichaam droegen daar in bij. 

Maar ook het feit dat je als mens nou eenmaal wel eens een misser maakt, wordt in het Wildfit programma niet gezien als een fout. Een misser of een slip-up wordt juist gezien als een leermoment, en ook dat sprak mij enorm aan. 

Als laatste sprak de theorie achter het programma mij erg aan. Men gaat er van uit dat wij mensen, net als elke soort op aarde, een eigen voedingspatroon en behoefte heeft. Deze patronen en behoeften zijn er niet voor niets.

Na mijn 90 day Challenge

Aan het eind van het programma, woog ik 25 kilo minder, had veel meer energie, geen pijntjes meer, hoger libido (mijn vrouw vreemd genoeg ook) en sliep ik veel beter. Daarnaast kon ik stoppen met de cholesterol verlagers en met de helft van de Bloedrukverlagers.

Ik kan met recht zeggen dat het geen afvalprogramma is waar je gezond van wordt, maar een gezondheidsprogramma waarbij je als bonus van afvalt.

Health & lifestyle Coach Ronald Flitz

IK WIL MEER WETEN.

Je kunt via de mail contact opnemen en daarin je vragen stellen, maar je kunt ook een "discovery call boeken en in een persoonlijk gesprek, antwoord krijgen op al je vragen."

Ik wil meer weten