Gezonde levensstijl beginnen met het WildFit programma

WildFit 90 Day Challenge

Ga voor een blijvende en duurzame
verandering in je relatie met voedsel


Boek een discovery call

Het WildFit programma

Natuurlijk kan je voor een korte periode een verandering aanbrengen in je eetgewoonten, dit is echter niet wat het WildFit programma doet.
Het woord "Dieet" betekent van oudsher "levenswijze". Door middel van het WildFit 90 dagen systeem, wordt er dan ook daadwerkelijk een duurzame en blijvende verandering in jouw levenswijze en je keuzes rondom voedsel gecreëerd.
Lees hieronder hoe, en wat je kunt verwachten.


Blijvend afvallen zonder dieet

Blijvende en totale voedselvrijheid.

Veel diëten of programma's zijn gebaseerd op strikte vereisten en richtlijnen die exact moeten worden gevolgd - OF ANDERS. 
Bij nooitmeerdieten.nl geloven we dat deze benadering mensen leert om voedsel te vrezen, in plaats van hen te helpen voedsel te kiezen dat zowel lekker als qua voedingswaarde gezond is. 
WILDFIT gaat niet zozeer over het weglaten maar meer over het toevoegen van de goede dingen. Wil je af en toe een glaasje wijn drinken of een stukje kaas eten, dan laten we jou zien hoe je dat op een gezonde manier doet. Dit is geen tijdelijk dieet waarop je in- en uitstapt. 
WILDFIT is een levensstijl, bedoeld om jou op je best te laten voelen, zonder beperking of straf. WILDFIT gaat over vrijheid. Alleen en altijd vrijheid. 


Controleer je mindset.

Een van de belangrijkste componenten van WILDFIT heeft verrassend genoeg niets met eten te maken, maar gaat over je mindset. 
Naast belangrijke voedingsinformatie en kennis, leert WILDFIT jou hoe je de behoefte aan wilskracht kunt elimineren. 
In plaats van je te vragen om tegen het verlangen naar bepaald voedsel te blijven vechten, legt WILDFIT de nadruk op moderne mentaliteit en gedragsveranderingstechnieken waardoor je uiteindelijk van deze verlangens bevrijd bent. 
Het gevoel hebben de controle te verliezen over bepaalde voedselproducten, is namelijk geen natuurlijke menselijke eigenschap. 
WILDFIT laat je zien hoe je je gedachten en patronen over eten onder de knie kunt krijgen, zodat je de controle hebt over elke voedingskeuze die je maakt.

Gezonde voedingskeuzes maken
Afvallen onder begeleiding van coach en medecursusgenoten

Wil je snel? Ga alleen. Wil je ver? Ga samen!

Deze oorspronkelijk Afrikaanse uitdrukking of wijsheid zegt het eigenlijk al, wil je snel iets even doen dan is het beter dit alleen te doen.
Maar wil je daarentegen ver en echt iets bereiken, kun je beter samen zijn. 
Bij Nooitmeerdieten.nl, weten we (op basis van ervaring) dat deze wijsheid vaak klopt. 
Het programma is dan ook zo ingericht, dat je altijd (via een Facebookgroep) in contact kan staan met je coach en je medecursusgenoten.
Hier worden ideeën, recepten en tips gedeeld, vragen beantwoord, maar vooral ook successen en moeilijke momenten gedeeld.
Daarnaast is er wekelijks een online coaching met je coach en de andere deelnemers. 


Niet drie keer per week naar de sportschool.

Bij Nooitmeerdieten.nl zouden we nooit (maar dan ook nooit!) iemand aanmoedigen om niet te sporten.
Wij geloven dat sporten bijdraagt aan een gezonder en langer leven.
De meeste mensen denken echter dat lichaamsbeweging de belangrijkste sleutel is om hun lichaam te veranderen, maar dat is het in feite niet.
Het gaat bijna altijd om de voedselkeuzes die je maakt, en daarom richt Nooitmeerdieten.nl zich vooral op deze keuzes, mindset en kennis.


Afvallen en sporten onder begeleiding

IK WIL MEER WETEN.

Je kunt via de mail contact opnemen en daarin je vragen stellen, maar je kunt ook een "discovery call boeken en in een persoonlijk gesprek, antwoord krijgen op al je vragen."

Ik wil meer weten